HighWay Outlet’te dev indirim günleri başladı

HighWay Outlet’te dev indirim günleri başladı HighWay Outlet’te dev indirim günleri başladı
A- A+
Reklam

HighWay Outlet’te her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelen İndirim Panayırı, 18 Eylül-18 Ekim tarihlerinde alışveriş merkezi müşterileriyle buluşuyor.

1 ay boyunca sürecek olan İndirim Panayırında, alışveriş merkezinde bulunan Dünyaca ünlü markalar, merkez depolarında ve mağazalarında bulunan indirimli ürünlerini mağaza önlerine çıkardıkları çeşitli stant ve askılarda maliyet fiyatlarının da altında sezonun son fırsatı olarak satışa sunacaklar. Giyimden teknolojiye, ayakkabıdan çantaya, kozmetikten aksesuara ve ev tekstilinden ev dekorasyonuna tüm kategorilerde % 80’e varan indirim fırsatları için HighWay Outlet’te bulunan tüm markalar hazırlıklarını yaptı ve müşterilerini bekliyor. 

İndirim Panayırında son gün 18 Ekim olduğu açıklandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler