“İddiaları akıl işi değil”

“İddiaları akıl işi değil” “İddiaları akıl işi değil”
A- A+
Reklam

CHP Genel Merkezinden, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşüne ilk açıklama Parti Sözcüsü Faik Öztrak’tan geldi.

Bugün toplanan CHP Genel Merkez MYK’sı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öztırak, Tanju Özcan’ın “Yürüyüşten vazgeçmem için Genel Merkez tarafından siyasi rüşvet teklif edildi” açıklaması sorulan Öztrak; “iddalar akıl iş değil” dedi.

Tanju Özcan’ın yürüyüşünü de “Ateş olsa cürmü kadar yer yakar” sözleriyle değerlendiren Öztrak; “Belediye Başkanları öncelikle kendi illeri ve ilçelerinin sorunlarını çözmeli. Hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. Tanju Özcan; vereceği hizmetlerde Hükümet engel çıkarttı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Şimdi bu kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır; yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar. Bolu’nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına, Bolu’nun sorunlarını çözsün” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler