İki firmamız Türkiye'de ilk 100'e girdi

İki firmamız Türkiye'de ilk 100'e girdi İki firmamız Türkiye'de ilk 100'e girdi
A- A+

İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıklamakta olduğu Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasının 2023 yılı sonuçlarına göre İlimizde faaliyet gösteren Bolu merkezli 2 firmamız ilk 100 firma içerisine girme başarısı gösterdi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan 2023 yılı Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına göre yine Bolu’da faaliyet gösteren 5 firma da ilk 500 içerisine adını yazdır.

Bu firmalardan İlimiz merkezli; Beypi Beypazarı Tarımsal Üretim Pazarlama A.Ş. 100. Sırada yer alırken, ismi açıklanamayan diğer bir firmamız ise 71’nci sırada yer aldı.

Geçtiğimiz yıl 96’ncı sıradan listeye giren Erpiliç bu yıl listede yer almazken, 71’nci sırada olup ismi açıklanmayan firmanın Erpiliç olduğu iddia edildi.

Yine listeye girme başarısı gösterip de merkezi ilimiz dışında olup İlimizde üretim faaliyetinde bulunan firmalarımızdan Arçelik A.Ş. listede 7. sırada, Yıldız Entegre A.Ş. 27. sırada, Oyak Çimento A.Ş. 47. sırada, Yorglass Cam A.Ş. 364. Sırada, ve Tayeks Dış Ticaret Tekstil A.Ş. 341. sırada yer aldılar. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler