İktidar temsilcisi olmayınca iş başa düştü

İktidar temsilcisi olmayınca iş başa düştü İktidar temsilcisi olmayınca iş başa düştü
A- A+

İktidardaki AK Parti’nin Milletvekili ve İl Başkanı olmayan Bolu’da dağ gibi biriken acil çözüm bekleyen sorunları Ankara’ya taşımak, Bolu Valisi Erkan Kılıç ve STK Başkanlarına kaldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in geçmiş yıllardaki AK Partili Vekil ve İl Başkanlarının eleştirilen performanslarının da altında kalmaları, Bolu’yu sahipsiz bir şehir haline getirdi.

Geçtiğimiz yıllarda AK Partili Milletvekilleri ve İl Başkanının önderliğinde Bolu’nun sorunlarını Vali, Belediye Başkanı ve STK Başkanlarıyla birlikte Ankara’ya taşındığı günler mazide kalırken, Milletvekili Coşkunyürek ve İl Başkanı Güner’in aynı Partili olmalarına rağmen en son ne zaman birlikte Ankara’da Bolu için Bakanlıklarda temas yaptıkları ise bilinmiyor.

Vali ve STK’lar Ankara’da Bolu için tek başlarına koşturuyorlar

Bolu’nun Sağlık Bakanlığında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve DSİ’de çözüm bekleyen acil konularını arkalarında AK Parti’nin siyasi gücü olmadan ilgililere ileterek, çözüm arayan Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu heyetleri her gün Ankara yollarına düşüyorlar.

Son 15 gün içinde; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Enver Verep'i, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürü Bekir Keleş’i, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Hasan Basri Velioğlu’nu, Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez’i ve DSİ 5. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu’nu ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu’nun acil çözüm bekleyen sorunlarını aktararak, destek istedi.

Bugün ise Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ve BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan’dan oluşan heyet, Karayolları 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır’ı ziyaret etti. 

Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin girişine ve F Tipi Cezaevi bölgesine köprülü kavşak projesinin yapılması, Arçelik fabrikasını da içinde barındıran Yukarı Soku bölgesine otoyol giriş-çıkış gişe istasyonu ve Bölgeye modern olanaklarla donatılmış bir de TIR Parkı projesi yapılması noktasında Bayındır’a taleplerini yenileyen Heyet, taleplerin Bolu için önemini anlatarak, çözüm istediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler