İlçelere vermeye, Bolu’ya almaya gelmiş..!

İlçelere vermeye, Bolu’ya almaya gelmiş..! İlçelere vermeye, Bolu’ya almaya gelmiş..!
A- A+
Reklam

22 Haziran 2023 tarih ve 2023/308 sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atanan aslen Yeniçağalı hemşerimiz Huzeyfe Yılmaz, 9 ay sonra baba ocağına ziyaret gerçekleştirebildi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi; Yeniçağa Ekrem Doğanay Yatılı Erkek Kur'an Kursunda hafızlık eğitimi aldıkları ve Yeniçağa’nın sokaklarında birlikte top oynadıkları iddia edilen çocukluk arkadaşı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a destek vermek için Bolu’ya gelen Bakan Yardımcısı Yılmaz’ın ziyareti turistik geziden öteye gidemedi.

Seçim döneminde her gerçekleşen Bakan veya Bakan Yardımcısı ziyareti öncesi Bolu Halkında oluşan yeni bir yatırım veya tesis müjdesi beklentisi, hemşerimiz Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz’ın ziyaretinde ise yerini hayal kırıklığına bıraktı.

Yeniçağa ve Gerede’ye vermeye gitmiş

Bolu ziyareti öncesi baba ocağı Yeniçağa’ya giden ve burada 4 bin 500 metrekare arsaya yeni bir hastane sözü vererek, yanındaki bürokratlara işlemlere bir an önce başlanılması talimatı veren Bakan Yardımcısı Gerede ziyaretinde de talep edilen eksik doktor ve cihazların acilen karşılanması talimatlarını yine Bakanlık bürokratlarına verdi.

Bolu’ya da almaya gelmiş

İlçelere ihtiyaç duyulan eksikleri karşılayarak takdir toplayan Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz’ın Bolu ziyareti ise tam bir turistik ziyarete dönüştü.

Çocukluk arkadaşı AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Muhammed Emin Demirkol ile birlikte Bolu Valiliğine, Bolu Ticaret ve Sanayi Odasına, Boluspor’a giden Bakan Yardımcısı Yılmaz, İzzet Baysal Caddesinde de gezerek, Bolu’yu yakından tanıma fırsatı buldu.

İlçelerde bonkör olan Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda garip bir istekte bulundu. Meme kanseri teşhislerinde süreyi en aza indirmek istediklerini belirten Sağlık Bakan Yardımcısı Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin’den “mobil tır” istedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler