İlk karşılaşmamızda ilki yaşatacağız

İlk karşılaşmamızda ilki yaşatacağız İlk karşılaşmamızda ilki yaşatacağız
A- A+
Reklam

Süper Toto 1. Lig 11. Hafta yarın oynanacak müsabakalarla başlıyor. Ekibimiz Dyorex Boluspor, yarın deplasmanda Bodrumspor ile saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Ekibimiz Bodrumspor maçı için şehre giderken iki takım da tarihinde ilk defa birbirleriyle karşılaşacaklar. Bodrumspor’da karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncusu bulunmazken, sakatlığı devam eden Gökhan Alsan dışında da ekibimizde eksik bulunmuyor.

Bodrumspor bu sezon evinde oynadığı 6 müsabakada da yenilgi yüzü görmezken bu karşılaşmalardan 3 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı. Bodrumspor bugüne kadar oynadığı lig maçlarında 21 gol atarken, kalesinde de 12 gol görmüş. Bodrumspor’da en golcü oyuncu olarak 6 golle Samet Yalçın, eski futbolcularımızdan 4 golle Kenan Özer ve 2 golle Celal Dumanlı dikkat çekiyor.

Ekibimiz Dyorex Boluspor’un da deplasmanda bileği bükülmüyor. Oynadığımız 4 deplasmandan maçından sahadan yenilgisiz ayrılan ekibimiz 8 maçtır da sahadan gülerek ayrılan taraf oldu. Ekibimiz Boluspor bugüne kadar oynadığı maçlarda 12 gol atarken, 6 golü de kalesinde gördü. Ekibimizde ise Balde ve Landel attıkları 3’er golle ekibimizin gol yükünü taşıyorlar.

İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor oynadığı son 5 maçtan sahadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrılırken, ligde puan sıralamasında 18 puanla hemen bir altımızda 4’ncü sırada yer alıyor.

Sait Karafırtınalar yönetimindeki kırmızlı beyazlı ekibimiz ise son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Boluspor ise 19 puanla 3’ncü sırada ligde yer alıyor.

Her iki takım da üst sıralara yerleşmek için bu maça 3 puan parolasıyla çıkarken, 2’nci sırada bulunan 21 puanlı Keçiörengücü’nün bu hafta maç oynamayacak olması ekibimizin 2’nci sıraya yerleşmesi için büyük önem taşıyor.

Bodrum İlçe Stadında 5 Kasım Cumartesi (yarın) saat 13.30’da oynanacak Bodrumspor- Dyorex Boluspor karşılaşmasını Hakem Turgut Doman yönetecek ve karşılaşma TRT Avaz’dan canlı olarak yayınlanacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler