İlk maç 6 Ekim Pazar günü

İlk maç 6 Ekim Pazar günü İlk maç 6 Ekim Pazar günü
A- A+

KFC Kadınlar 1. Liginde yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Bolu'nun Sultanları ligin ilk maçında Karayolları'nı konuk edecek. Pazar günü 14.00'de oynanacak olan mücadeleyi sporseverler ücretsiz izleyebilecek.

Ligde hedefini en azından Play-Off olarak belirleyen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız ilk maçına çıkıyor. Yönetim ve takım olarak yeni bir yapılanmaya giden Bolu Belediyespor yaptığı transferlerle ligde iddialı olmayı amaçlıyor. Bu sezon PLay-Of kovlayacak olan Bolu'nun Sultanları sıkı bir hazırlık dönemi geçirerek ligde ki ilk maçından galip ayrılmayı hedefliyor. Pazar günü Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda saat 14.00'de Karayolları ile karşılaşacak olan Bolu Belediyespor maçın ücretsiz olduğunu spor severleri bu maça beklediklerini ifade ettiler. 

Daha önce Bolu'ya büyük heyecanlar, şampiyonluklar yaşatan Bolunun Sultanları yayınladıkları bu video ile spor severleri tribüne bekliyor. Ekibimiz bu maçla birlikte lige de iyi başlangıç yapmak istiyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler