İmamoğlu’nun açıklamasını anlamamış..!

İmamoğlu’nun açıklamasını anlamamış..! İmamoğlu’nun açıklamasını anlamamış..!
A- A+
Reklam

CHP’den ihraç edilmesi sonrası partisiz kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kalan 7 aylık görev süresinde Bolu’ya enerjisini harcayacağı yönünde yapılan tahminler yine boş çıktı.

Bolu’da başladığı projelerin tamamına yakını ya yarım kalan ya da eksikleriyle vatandaşın hizmetine sokan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, görev süresinin dolmasına 7 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen vaktini yine sosyal medyada geçirmeye devam ediyor.

CHP’den ihraç edilmesi nedeniyle CHP ile hiçbir bağı kalmayan Tanju Özcan, CHP’lilerin anketlerinde son sırada çıkmasına karşılık, CHP Genel Başkanlığı değişimine müdahil olmaya devam ediyor. 

CHP’liler bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, CHP Genel Başkanlığına aday olup olmayacağı yönünde yapacağı açıklamayı beklerlerken, partisiz Tanju Özcan, CHP’lilerden daha heyecanla açıklamayı bekledi.

Yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanlığı adaylığını ağzına almadan, 2024 İstanbul İttifakı için 2024 seçimlerinde çalışacağını söyleyen İmamoğlu’nun bu açıklaması Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da hayal kırıklığı yarattı.

CHP’ye dönüşünü olası bir CHP Genel Başkanı değişimi umuduna bağlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını açıklaması sonrası yine sosyal medyadan siyaset uzmanı olarak görüşlerini açıkladı.

Yaşadığı hayal kırıklığı paylaşımına da yansıyan Özcan; “Sayın İmamoğlu’nun açıklamalarını dikkatle dinledim. “Adayım demedim İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim” Yani, Sayın İmamoğlu, İstanbul’u savunmak için nereye yola çıkıyor? Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?

Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu;

1- İstanbul’a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı’na mı?

2- İstanbul’a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz?

Vallahi dost acı söyler, ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım.” İfadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler