İnce'den Özcan'a çok sert cevap

İnce'den Özcan'a çok sert cevap İnce'den Özcan'a çok sert cevap
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın Cenaze Namazında yaşanan tokalaşma krizi ile ilgili Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi eleştirdiği sosyal medya paylaşımlarını silse de geçmişte birlikte yol arkadaşlığı yaptığı Muharrem İnce tarafından çok sert sözlerle eleştirildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde yaptığı basın açıklamasında, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal için TBMM’de düzenlenen devlet töreni sırasında yaşanan ‘tokalaşma’ krizine ilişkin konuştu.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, isim vermeden “Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmayan ‘misafirin’ elini sıkmazdım” diyen Tanju Özcan’a yanıt verdi. İnce, “Buradan siyasi sonuç çıkarıp da, bana eleştiri getirenler var. Bunlar ahlaksız insanlar” ifadelerini kullandı.

İnce; “Ben farkında değilim o anda, genel başkanımızın cenazesinin önünde saf tutmuşuz. O anda sayın Erdoğan geldi, benim yanımda Meclis Başkanı vardı. O anda tokalaştık. Diğerleriyle tokalaşıp tokalaşmadığını ben görmedim bile. Haberlerden sonra öğrendim. Şunu söyleyeyim; benim magazinle işim yok, memleketimin başı belada. Memleketim kan ağlıyor. Kim kiminle tokalaşmış, neden tokalaşmamış beni hiç ilgilendirmiyor. Buradan siyasi sonuç çıkarıp da bana eleştiri getirenler var. Bunlar ahlaksız insanlar. Bana ne ya, kimle tokalaşmış, tokalaşmamış. Ciğerim yanıyor benim. Magazinle falan da işim yok benim.” dedi.

Geçmişte birlikte siyaset yaptığı isimlerin kendisine yönelik yaptığı eleştiriler olduğunu belirterek eski yol arkadaşı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı adeta işaret eden İnce; “Ben bu memleketteki cenaze safında, orada da bir insan yaşamını siyasete adamış bir insanın cenazesi var orada duruyorum. Aileye baş sağlığı dilemişim, farkında bile değilim. Buradan siyasi sonuç çıkarmak, senin elini sıktı… Bunlar çok ucuz işler. Bu eleştiri yapanlarla geçmişte beraber siyaset yaptığım insanlar var. Yazıklar olsun diyorum. Bu kadar ahlak düşkünü, zavallı, kötü insan bunlar. Hiç mi vicdanınız yok. Enkaz altında insanlarımız var, tokalaşsa ne olur, tokalaşmasa ne olur” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Metin Mert (1 yıl önce)
    İnce ye teşekkür ederim. Ben babayım, dedeyim, öğretmenim. Yüreğim yanıyor diyor. Olay budur.. Boluda duvara çarpanlar, tokalaşmalardan medet umuyorlar. Yazıklar olsun.. İncenin sözlerini yutabilmek için iyi bir sindirime ihtiyaç var gibime geliyor. Sıfırı tüketiyorsun bay tanj
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler