Kaderin bir garip cilvesi..!

Kaderin bir garip cilvesi..! Kaderin bir garip cilvesi..!
A- A+
Reklam

2022 yılı Mayıs ayı Bolu Belediyesi Meclisinde; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Bana niye el sallıyorsunuz, evli barklı adamım ayıp oluyor” dediği AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, kaderin garip bir cilvesi olarak aynı gün ikisinin de siyasi hayatlarına etli edecek kararlar peş peşe geldi.

Kullanılan bu sözler sonrası Tanju Özcan ve Hacer Çınar ikilisini aylarca tüm Türkiye konuşurken ne garip bir tesadüftür ki bu ikiliyi yine aynı gün tüm Türkiye konuşuyor. 

CHP’den Tanju Özcan’a verilen geçici ihraç kararı, Hacer Çınar tarafından alınan uzaklaştırma kararı, ardından verilen bozma kararı, Kadınların olayı protesto etmek için Belediye binası önünde yaptıkları protestoya makam odasının camından dans ederek Tanju Özcan’ın eşlik etmesi, Hacer Çınar’ın Bolu Belediyesi Meclisinde Başkan Özcan’a su şişesi atması ve son olarak Başkan Özcan’ın Hacer Çınar’ı Meclis Salonundan Zabıta eşliğinde çıkartması. 

Birbirlerine yönelik ne yapsalar, ne söyleseler hep gündeme gelen ikili sadece Bolu’da değil tüm Türkiye’de yakından tanınır hale gelirlerken, şehir dışında nereye giderse gitsinler her Bolulu bu ikiliyle ilgili 2 yıldır sorulara muhatap olmaktan kaçamadılar.

Tam 2 yıldır Türkiye’nin konuştuğu bu ikili bu gün ise ne tesadüftür ki birbirlerine yaptıkları eylem veya söylem nedeniyle değil, her ikisine de Partileri tarafından verilen cezalar nedeniyle konuşuluyor. Dün gece yarısı basına AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’ın istifası istendiği bildirilirken, bu haberin üzerinden daha 24 saat geçmeden bu sefer de CHP Yüksek Disiplin Kurulu Tanju Özcan’ın partisinden ihraç edildiğini duyurdu.

Siyasi hayatlarında önemli dönüm noktasını aynı günde yaşayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Hacer Çınar, kaderin garip bir cilvesi olarak bu istenmeyen olayların yaşandığı 2 yılın sonunda kader arkadaşı da olmuş oldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Murat (9 ay önce)
    Açıklama metnini kim hazırladıysa çok acemice siyasi söylemleri de dikkate alıp biraz daha yumuşak bir şekilde hazırlanması gerekirdi hacer başkan da popularitesi yüksek olduğu için açıklamaları sanki onun gibi lanse edilip çarpıtıldı basında linç girişimine maruz bırakılmıştır ve hacer çınar sendikanın metninin kurbanı olmuştur.Üyelerin haklı isteklerini kamuoyuyla paylaşmıştır mağdur olan binlerce işçinin sesi olmuştur.Burada Hacer çınar a il meclis inde görev yaptığı sürede bolu nun hakkını parasını tanju özcan ın saçıp savurmasının önüne geçmiş hatta meclis grubunda diğerlerinin sessiz kalmasına rağmen linç edilmiş yalnız bırakılmıştır sendikadan gönderilen metni aynen okumuş ve burada haksızlık yapılmıştır.Hacer çınar yalnız değildir!!!
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler