Kadın Emek Pazarı açıldı

Kadın Emek Pazarı açıldı Kadın Emek Pazarı açıldı
A- A+
Bolu Belediyesi tarafından ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilmesi amacıyla kurulan Köroğlu Kadın Emek Pazarı açıldı. Her ay kentin çeşitli noktalarında kurulacak olan Köroğlu Kadın Emek Pazarı 27-28-29-30 Haziran olmak üzere dört gün süreyle saat 10.00 ila 20.00 saatleri arasında açık kalacak.

Çeşitli sebeplerden dolayı iş hayatına atılamayan kadınların aile ekonomilerine destek olabilmeleri amacıyla Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Kadın Emek Pazarı” projesi bu yılda da devam ediyor. Her ay Bolu Merkez’de çeşitli güzergâhlarda kurulacak olan ve kadınların işgaliye bedeli ödemeksizin satış yapabildiği pazarın ilki bugün belediye binası önünde hizmete girdi. 4 Gün boyunca açık kalacak standlarda ata tohumlarından elde edilen doğal ürünlerin yanı sıra bin bir çeşit aksesuar ve hediyelik eşya meraklılarını bekliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler