Kadir Yılmaz vefat etti

Kadir Yılmaz vefat etti Kadir Yılmaz vefat etti
A- A+

Bolu siyasetinin önemli isimlerinden Fatih Metin'in kayınpederi Kadir Yılmaz vefat etti.

23 Dönem Bolu Milletvekili, Gümrük, Ticaret ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı gibi önemli bürokratik görevlerde bulunan Fatih Metin hatırlanacağı üzere 2019 yerel seçimlerinde de AK Parti'den Bolu Belediye Başkanı Adayı olmuştu.

Kayınpederi Kadir Yılmaz'ın  vefatı sonrası büyük bir üzüntü yaşayan Fatih Metin ve eşi Aynur Metin'i yakınları teselli etti. Ambulans şoförlüğünden emekli olan ve aslen Gerede ilçemizin Aktaşkurtlar Köyü'nden olan merhum Kadir Yılmaz'ın cenaze Namazı bugün öğle namazına müteakip Sağlık Mahallesindeki Pembe Ulaş Camiinde kılınacak.     

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum Kadir Yılmaz'a Allah'tan rahmet, sayın Bakanımız Fatih Metin nezdinde Ailesine yakınlarına sabırlar dileriz. 

VEFAT İLANI

Gerede İlçemiz Aktaşkurtlar Köyü halkından, Sağlık Mahallesi’nde ikamet eden, Döndü YILMAZ’ın eşi, Aydın ve Yunus YILMAZ, Sare AYVAZ, Aynur METİN, Aysel ESEN’in babaları, 23. Dönem Bolu Milletvekili Ticaret Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Fatih METİN’in kayınbabası; Kadir YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Pembe Ulaş Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler