Kadriye Ablamızı kaybettik

Kadriye Ablamızı kaybettik Kadriye Ablamızı kaybettik
A- A+
Reklam

Bolu’nun sosyo-ekonomik hayatına damga vurmuş Karamanlıoğlu Ailesinin kızı, Kaygusuz Ailesinin de gelini Kadriye Kaygusuz (72), uzun bir süre önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. 
Yukarı Çarşı’da 90 yıl “Karamanlıoğlu Bakkal” olarak faaliyet gösteren Mehmet Nur Karamanlıoğlu’nun kız kardeşi, önceki dönem Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Kaygusuz’un eşi ve Tarz Hobi Sanat Atölyesi’nin ortaklarından Kadriye Kaygusuz’un vefatı Ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Kadriye Ablamızın cenazesi 14 Mart Perşembe günü saat 11.00’de Beşkavaklar Mahallesi Bolnak Sitelerindeki evinden alınarak, Kalıcı Konutlar Camiinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazına müteakip Paşaköy Mezarlığındaki Aile Kabristanına defin edilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak her zaman güler yüzü ve nezaketiyle hatırlayacağımız Kadriye Ablamıza Allah’tan rahmet, Kaygusuz ve Karamanlıoğlu Aileleri nezdinde Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler