Karaçayır'da ihtiyaçtı ama bakalım nasıl olacak?

Karaçayır'da ihtiyaçtı ama bakalım nasıl olacak? Karaçayır'da ihtiyaçtı ama bakalım nasıl olacak?
A- A+

Karaçayır Mahallesi'nde trafik yoğunluğunun yaşandığı Ali Rıza Tekemen Caddesi’ne yeni dönel kavşak geliyor. 

Bolu Belediyesi, zaman zaman maddi hasarlı kazaların yaşandığı Ali Rıza Tekemen Caddesi’nde, Has ve Kutucuoğlu sokaklarının kesiştiği noktaya yeni bir dönel kavşak inşa ediliyor.

Bolu Belediyesi Karaçayır Sosyal Tesisi’nin hemen yanına inşa edilecek yeni dönel kavşak için Bolu Belediyesi ve diğer kurum ekiplerince eş zamanlı çalışmalara başlanıldı.

Alınan güvenlik önlemleri eşliğinde bölgeye getirilen trim ve iş makineleri ile dönel kavşağın inşa edileceği noktayı kazan ve aydınlatma direklerini söken ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Zaman zaman maddi hasarlı kazaların da yaşandığı bölgeye inşa edilecek yeni dönel kavşağın hafta sonuna kadar tamamlanması ve trafiğe açılması planlanıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler