Karayollarının imdadına Bolu Belediyesi yetişti

Karayollarının imdadına Bolu Belediyesi yetişti Karayollarının imdadına Bolu Belediyesi yetişti
A- A+

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge 41. Şube Şefliği yol ağı ve sorumluluğunda olan  Karacasu yolunda imalat hatası nedeniyle her yağış sonrası yaşanan su baskını görüntüsü, bu sabah bastıran sağanak yağışın ardından yine yaşandı. Yolda biriken su, araç trafiğini olumsuz etkilerken, bölgede evleri ve tarlaları bulunan vatandaşlar da su baskınıyla karşı karşıya kaldılar.

Karacasu yolunun Aktaş Mahallesi kavşağı ile Küçük Berk Mahallesi arasında kalan kısma tek bir rögar konulması ve bunun da yetersiz olan kanalizasyon hattına bağlanması nedeniyle yolun yapıldığı ilk günden bu yana her yağış sonrası  yaşanan su birikintisi, bu gün de yaşandı. Araçların aşırı derecede biriken suyun yolu kaplaması nedeniyle hareket etmekte zorluk çekti. Yolda biriken suyu tahliye etmek için Karacasu yoluna gelen Karayolları 41. Şube Şefliğine bağlı ekiplerin yeterli ekipman ve araca sahip olmaması nedeniyle    saatlerce yağmur altında yapılan çalışmadan bir netice alınamadı. Bolu Belediyesi'nden yardım isteyen Karayolları 41. Şube Şefliği ekiplerinin imdadına yetişen kanalizasyon aracıyla yapılan müdahale sonrası, bir sonraki yağışa kadar yol eski ve güvenli haline kavuştu. 

Hem Karayolları 41. Şube Şefliğine hem de Karayolları Genel Müdürlüğüne yolda yaşanan sıkıntının çözümü için dilekçe yazdıklarını ve sonuç alamadıklarından dert yanan bölge sakini İlker Karaoğulları, karayolları ekiplerinin yağmur altında verdikleri mücadeleyi kayda alarak, yetkililere sesini duyurmak için paylaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler