Kent Konseyi başkanlığına Leyla Beykoz seçildi

Kent Konseyi başkanlığına Leyla Beykoz seçildi Kent Konseyi başkanlığına Leyla Beykoz seçildi
A- A+

31 Mart yerel seçimlerin ardından görev süresi dolan Haşim Ulusoy başkanlığındaki Bolu Kent Konseyi’nin seçimli genel kurulu gerçekleştirildi. 

Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan genel kurula, Kent Konseyine üye olan siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının temsilcileri katıldı. 

Gerçekleştirilen genel kurulda Kent Konseyi’nin yeni Başkanı, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz olarak belirlendi. 
Kent Konseyinin Leyla Beykoz başkanlığında oluşturulacak yeni yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

Öte yandan Kent Konseyi Başkanlığına seçilmesi nedeniyle bir açıklama yapan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz; Bugün gerçekleştirilen Kent Konseyi seçimine katılan tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, STK, tüm mahalle muhtarlarımıza, Odalara, Oda Temsilci ve Başkanlarımıza ve İdaremize bildirilen üyelere katılımları için teşekkür ederim. Aynı zamanda Kent Konseyi seçiminde Başkanlığa seçilmemden ötürü destekleyen tüm katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler