KHK ile ihraç edilen akademisyen Bahadır Aydın görevine iade edildi

KHK ile ihraç edilen akademisyen Bahadır Aydın görevine iade edildi KHK ile ihraç edilen akademisyen Bahadır Aydın görevine iade edildi
A- A+
Reklam

Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi bildirisine imza attığı için görevinden KHK ile uzaklaştırılan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahadır Aydın, görevine iade edildi.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen Prof. Dr. Bahadır Aydın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesindeki görevine iade edildi.

Ankara 22. İdare Mahkemesi’nde görülen davada göreve iadesine karar verilen Aydın, Temmuz 2018 tarihinde görevinden ihraç edilmişti.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Bahadır Aydın, ihraç kararına karşı idari yargıdaki davayı kazanarak görevine geri döndü. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlu (6 ay önce)
    Savaş mı varmış da güzel ülkemde kalkmış birileri barış istiyormuş? Hainler var ülkemde, bir de onlara gereken cevabı veren kahraman ordumuz ve emniyet güçlerimiz var.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler