Kılıçdaroğlu sonrası ilk

Kılıçdaroğlu sonrası ilk Kılıçdaroğlu sonrası ilk
A- A+

Boluspor eski Başkanlarından ve Bolu’nun tanınmış iş insanlarından Necip Çarıkçı yakın dostu Alaaddin Yılmaz’a destek vermek için uzun süre sonra yine siyasette gözüktü.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi iken 29 Mart Seçimlerinde CHP’nin adayı Tanju Özcan’ı desteklediği yönünde ortaya atılan çirkin iddialara adeta cevap verircesine AK Parti İl Başkanlığına giden Necip Çarıkçı, salonda bulunan AK Partililere de bir anlamda söylentilerin çirkin bir iftira olduğunu ilan etmiş oldu.

Karakteri ve ahlaklı kişiliğiyle Bolu’da herkes tarafından sevilen Necip Çarıkçı, 29 Mart Yerel Seçimlerinde özellikle AK Partililerce dillendirilen, CHP adayı Tanju Özcan’ı desteklediği yönündeki iddialara bizzat AK Partili Yöneticilerin bulunduğu ortamda cevap vermiş oldu.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bolu’da katıldığı programda karşılayanlar arasında en önde duran ve CHP’lilerle samimi bir şekilde objektiflere yansıyan Necip Çarıkçı, uzun bir süre sonra bu sefer yakın dostu Alaaddin Yılmaz’a destek vermek için yine bir siyasi ortamda görüntülenmiş oldu.

Bazı siyasiler çevreler bunu “Dün CHP'lilerle işbirliği yapan Çarıkçı yine AK Parti'ye çark etti” şeklinde yorumlasalar da AK Partili Yöneticiler koluna girerek resim çektirdikleri Necip Çarıkçı'ya olan sevgilerini göstermiş oldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler