Kimlikler belli oldu

Kimlikler belli oldu Kimlikler belli oldu
A- A+
Reklam

Otoyolun İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli’nde 34 LA 4227 plakalı otomobil, 34 EKY 39 plakalı tır, 81 EL 481 plakalı yolcu otobüsü ve Karayolları kar küreme aracının karıştığı zincirleme kazanın meydana geldiği yere giderek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç, gazetecilere, tünelde seyreden otomobilin bankete çarpması sonucu kaza meydana geldiğini bildirdi.

Karayolları kar küreme aracının yardım için durduğu sırada yolcu otobüsünün otomobile çarptığını aktaran Kılıç, “1 vatandaşımızı kaybettik, Allah rahmet eylesin. 6 yaralımız var. Yolu hızlı şekilde trafiğe açmaya çalışıyoruz. Yolda karla alakalı herhangi bir buzlanma ve kayma olmadığını düşünüyoruz.” dedi.

Karayolları ekibi yaralandı

Otomobilin sürücüsü Özbay olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Karayolları çalışanı S.A. ile A.A. (59), T.A. (39) ve A.S.E. (22) ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan hafif yaralı kurtulan ve kimlikleri öğrenilemeyen 2 hafif yaralı ise ayakta muayene edildi.

Özbay'ın cesedi savcılık incelemesinin ardından morga götürülürken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle araç trafiğine kapatılan otoyolun İstanbul istikametindeki ulaşım, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından normale döndü.

Olay mahalline gelerek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç, gazetecilere, tünelde seyreden otomobilin bankete çarpması sonucu kaza meydana geldiğini hatırlattı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler