Kındıra’da ev tamamen yandı

Kındıra’da ev tamamen yandı Kındıra’da ev tamamen yandı
A- A+
Reklam

Kındıra köyünde İbrahim Esen’e ait 2 katlı ahşap ev ve evin yanında bulunan odunlukta, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesiyle alevler bitişikte bulunan eve sıçradı. 

Yangını fark eden komşuların ihbarı yüzüne bölgeye Bolu İtfaiyesi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ev sahibi İbrahim Esen, Esen'in eşi ve kızı köy halkının desteğiyle dışarı çıkartıldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi ve köy halkının traktör ve tankerlerle su takviyesi yapmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Yaşar Yüceer ziyaret etti

Yangın sonrası haberi duyar duymaz Kındıra Köyü’ne giden İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Esen Ailesinin acısını paylaştı. Ev sahibi İbrahim Esen’e öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan Yüceer, Devletin tüm gücüyle yanlarında olduklarını belirterek, kayıplarının telafisi için Esen Ailesinin yanında olacaklarını söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler