Kombineyi geçtik, bilet alın da faydanız dokunsun..!

Kombineyi geçtik, bilet alın da faydanız dokunsun..! Kombineyi geçtik, bilet alın da faydanız dokunsun..!
A- A+
Reklam

Seçimden seçime Boluspor sevdası ile gönülleri çarpan ilimiz siyasileri, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi akın akın Boluspor-Bandırmaspor maçına geldiler.

Boluspor Kulübüne verdiği maddi ve manevi hiçbir desteği yerine getirmemekle eleştirilmesi nedeniyle Boluspor taraftarının tepkisinden çekinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bile bir yıl sonra tribündeki yerini alan Boluspor sevdalıları arasındaydı.

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol protokolün alttan ısıtmalı koltuklarında oturarak “Boluspor aşkıyla yanıp tutuştuklarını” gösteren fotoğraf karesi verilerken, her Boluspor maçını maratonda seyreden MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak da bu alışkanlığından vazgeçmeyerek yine taraftarlar arasında fotoğraf verdi.

Kombineleri olmayan Belediye Başkan Adayları ve yanlarında getirdikleri siyasi partili arkadaşlarının maça bilet almadan maça bedava girmek istemeleri nedeniyle protokol ve maraton girişlerinde yaşanan kargaşayı gören Federasyon Gözlemcisinin bu durumu da “Biletsiz Seyircileri Maça Sokmaktan” diye raporlarına yazdığı belirtildi.

Seçimlik Boluspor sevdalısı Bolu Belediye Başkan Adayları Boluspor üzerinden PR çalışmalarını bu haftaki maçta tamamlarlarken, gelecek hafta Şanlıurfaspor deplasmanına gidecek olan kırmızı beyazlı takımın kafilesinin ve deplasmana gidecek taraftarın otobüslerine hangi adayın sponsor olacağı ise şimdiden merak konusu oldu..!

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler