“Komşum Nasılsın?”

“Komşum Nasılsın?” “Komşum Nasılsın?”
A- A+

Geçtiğimiz hafta MHP İl Başkanı olarak ataması yapılan İlhan Durak, bir yandan Teşkilat çalışmaları için ilçe ilçe gezerken, bir yandan da saha çalışmalarına hız verdi.

Özellikle Teşkilat Mensubu Üyeler ve Bolulu vatandaşlarla iç içe olabilmek için her fırsatı değerlendiren MHP İl Başkanı İlhan Durak, ‘Komşum Nasılsın’ adını verdikleri program kapsamında ev ev geziyor.

Beraberinde; MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sema Kışlak ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bozkurt’la beraber ‘Komşum Nasılsın’ çalışması kapsamında Yukarı Soku Mahallesi’nde ev ziyareti gerçekleştiren Durak, bir Ailenin misafiri oldu.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları doğrultusunda “Komşum Nasılsın” temalı programımız kapsamında Yukarı Soku Mahallemizde, Cengiz Bey ve Ailesinin misafiri olduk. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin selamlarını ilettik. Ev sahipliğinden dolayı Cengiz Bey ve Ailesine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Cavit Ozturk (1 yıl önce)
    Cok guzel bir dusunce hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Cavit Ozturk (1 yıl önce)
    Cok guzel ve ince bir dusunce hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler