Konyalıoğlu kangren olan noktaların reçetesini yazdı

Konyalıoğlu kangren olan noktaların reçetesini yazdı Konyalıoğlu kangren olan noktaların reçetesini yazdı
A- A+

Bolu’da kronikleşmiş sorunlara getirdiği çözüm önerileriyle dikkatleri üzerine toplayan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu, trafik açısından kangren haline dönen bazı noktalara çok önemli çözümler üretti.

Nüfus ve araç yoğunluğunun yıldan yıla arttığı Bolu’da trafiğin yükünü kaldırmayan ve İstanbul trafiğine rahmet okutan 5 noktaya iki tip araç üst geçidi projesi sunan Konyalıoğlu, bir kere daha hem sorunu tespit ederken, hem de çözüm önerisini beraber kamuoyuyla paylaştı.

İlk olarak Mehmet Akif Bulvarı’nda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın önünde kalan kavşağa dikkat çeken Konyalıoğlu, İzzet Baysal Bulvarı ile D-100 bağlantı yollarının kesiştiği bu noktaya köprülü araç üst geçidi yapılmasını önerdi.

Yine Mudurnu kavşağı, Paşaköy Yolu BP benzin istasyonu önündeki kavşak, Kuvayi Milliye Bulvarı ve İzzet Baysal Bulvarı’nın birleştiği kavşak ile Mehmet Zekai Konrapa Bulvarı ile Şehitler Caddesi’nin birleştiği kavşakta sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluklarına dikkat çeken AK Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu, buralara tek gidiş tek gelişli araç üst geçitlerinin yapılmasıyla yaşanan yoğunluğun sona ereceğini söyledi.

Önerileri hem kamuoyundan hem de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından beğeni ile karşılanılan Konyalıoğlu’nun önerdiği üst geçitler, Bolu Belediyesi’nin ilgili birimlerince proje bazında ön çalışma yapılmak için değerlendirilmeye alındı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler