“Korkunun ecele faydası yok Başkan..!”

“Korkunun ecele faydası yok Başkan..!” “Korkunun ecele faydası yok Başkan..!”
A- A+
Reklam

Bir anket firması tarafından yapılan ve MHP İl Başkanı İlhan Durak’ın, Bolu Belediye Başkan Adayı olarak sorulan isimler arasında açık ara fark önde çıktığı anketi “MHP’liler tarafından yaptırılmış acemice bir algı operasyonu” olarak değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Bolululardan yoğun tepki geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın anketle ilgili değerlendirilmesinin yer aldığı gazetemizin haberi başta olmak üzere tüm gazete ve sosyal medya mecralardaki haberlerin altına adeta eleştiri yağarken, Bolulular MHP İl Başkanı İlhan Durak’a yorumlarıyla destek verdi.

Seçimlere aylar kala Bolu Halkının bir anlamda anketi olarak yorumlanan bu tepki sonrası, MHP’den Bolu Belediye Başkanı Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan MHP İl Başkanı İlhan Durak’a verilen destek, anketin de sonucunun doğruluğunu teyidi olarak siyasi çevrelerce yorumlandı.

Gazetemize yapılan yorumların bazıları şu şekilde;

Sağlık mah 

Tanju algı operasyonlarını sen daha iyi biliyorsun. Bence sen tv kanallarında gezmeye devam et. Bolu’yu ehline emanet etme zamanı geldi. İlhan Durak senin biletini kesecek ve Bolu gerçek hizmeti görecek

Corci 

Gerçekler maalesef acıdır.

Ali 

Başkan anlıyorum ki seni korku sarmış çamur atıyor iz kalsın istiyorsun

CENTİLMEN 

Hayırdır başkan neden bu kadar korktun Sen daha iyi bilirsin algı operasyonlarını güzelim Bolu’yu mahvettin ama korkunun ecele faydası yok bilesin

İsmail 

Başkan sen algı operasyonlarını iyi bilirsin güneş balçıkla sıvanmaz istediğin kadar çamur at. Artık senin devrin bitti...

 Bolulu 

Başkan algı işlerine iki partinin birbirine düştüğünü ortaya atarak yine sen yapıyorsun. Artık insanların son dakika çalışmalarına inanacağını düşünmüyorsunuz herhalde. Algı operasyonlarında artık kendini geliştirmenin zamanı gelmiş.

 Köroğlu&Ayvaz 

Başkan senin de anket yaptırdığın şirket bu şirket. Sen niye sonuçları açıklamadın o zaman. Korkunun ecele faydası yok algı yapmayı sen çok iyi bilirsin ama tutmaz bu sefer.

Ekrem İmamoğlu (16 saat önce)

Tanju başkanım, bir şey söyleyeceğim, aramızda kalsın “MHP KAZANIYOR.”

Hayri özlü (16 saat önce)

Yüzünü zamanında Bolu’ya dönseydin bu gün korkmazdın

Cüneyt Çakır 

Hani Recep Tayyip Erdoğan kazanınca aday olmayacaktın işin gücün alavere dalavere sadece anketler değil halk MHP diyor İlhan Durak diyor

Metin Baykal 

Başkan Bolu’ya layık bir belediyecilik yapsaydın bu kadar basitleşip insanlara çamur atma zahmetinde bulunmazdın. Unutma Birisine çamur atarken ilk önce elin çamurlanır.

Hulusi Turkcan (17 saat önce)

Selahattin’e selam duranlarla yol yürü sen. Gidiyorsun Kemal gibi Tanju efendi. Son çırpınışların bunlar

ÖzgürAlk. 

Sende farkındasın durumun kötü olduğunun. İşi karıştırmaya çalışıyorsun ama boşa koşturuyorsun. Korkunun ecele faydası yok

Ruşen Ali 

Ah Tanju, algının kralını kendin yapıyorsun yıllardır sosyal medyada. Hayal dünyandan uyan. Kendin eline yüzüne bulaştırdın farkında değilsin. Ayık kafayla açıklama yapsan böyle olmayacak…

Melisa süren (18 saat önce)

Tanju Bey sizi takip eden birisiyim. Söylemleriniz ile davranışlarınız birbirine uymuyor. Algı sizin işiniz. 2019 da oyumu size verdim. Utanıyorum kendimden. Siz Bolulular ile dalga geçmeye devam edin. Tadını çıkarın eğleniyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolu (5 ay önce)
    Akp oyları bile sayilmamiş bu kadar da olmaz hükümetin oyu yok öylemi hiç inandirici gelmedi.bana göre de bir yanlışlık var .Belki İlhan bey Tanju beyde öndedir ama akp oyları bile yok.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler