Kurbanlık telaşı erken başladı

Kurbanlık telaşı erken başladı Kurbanlık telaşı erken başladı
A- A+
Reklam

2024 kurbanlık fiyatları için araştırmalar başladı. Bu yıl Kurban Bayramı'nda kurbanlık almaya niyetlenen vatandaşlar, et fiyatlarına gelen zamların ardından kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. 2024 yılı küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağıyla ilgili henüz bir kesin açıklama yapılmazken, tahmini fiyatlar ise konuşulmaya başladı. Peki, kurbanlık fiyatları Bolu’da bu yıl ne kadar olur?

Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da araştırılıyor. www.bolupostası.com Gazetesi olarak biz de Bolu’da 2024 yılında kurbanlık fiyatlarının ne olacağını sizler için araştırdık.

2024 yılında et fiyatlarına gelen zamların ardından fiyatlarda geçen yıla göre büyük yüzde 100'e yakın artış göstermiş bulunuyor. Bir yıl içinde özellikle yemdeki artış, ahır giderleri, aşılar ve veteriner giderlerindeki artış hayvan fiyatlarını katladı.

Bu yıl Kurban Bayramı'nda ortalama bir büyükbaş kurbanlığın fiyatının 100 bin lira ile 150 bin lira arasında olacağı öngörülüyor.
Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatının ise 300 TL civarında olması bekleniyor.

Bolu'da kurbanlık fiyatlarının 2024 yılında olması beklenen tahmini fiyatları şu şekildeydi;
Kurbanlık keçinin fiyatı 10.000 TL ile 12.000 TL arasında,
Kurbanlık koç fiyatı 15.000 TL ile 17.000 TL arasında,
Kurbanlık dananın fiyatı 100.000 TL ile 150.000 TL arasında,

Haberimizde de dikkat çekeceği üzere verilen fiyatlar belirli bir rakam aralıklarını kapsarken, Bolu için net kurbanlık fiyatlarının Mayıs ayı başında netleşeceği ifade ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler