Liderden puanı almasını bildik

Liderden puanı almasını bildik Liderden puanı almasını bildik
A- A+
Reklam

Spor Toto 1. Ligin 8. haftasında Boluspor deplasmanda Keçiörengücüspor ile karşı karşıya geldi. Ankara Aktepe Stadyumunda oynanan karşılaşmada maçın orta hakemi olarak Onur Özütoprak görev yaparken yardımcı hakem olarak Hasan Hüseyin Tetik ve Ogün Kamacı görev yaptılar.

Karşılaşmaya Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar;  Çağlar, Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Bülent Cevahir Tugay Kaçar, Gökhan Karadeniz, Landel, Gökhan Alsan, Ngandu ve Balde ile başladı.

Rakip Keçiörengücüspor ise karşılaşmaya; Metin Uçar, Aykut Demir, Batuhan, Muharrem, Bardhi, Mikail, Bekir, Rashad Muhammed, İbrahim Olawoyin ve Ali Babaei ile başladı.

Maçı protokol tribününde Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan birlikte seyrederlerken, 160 civarında Boluspor taraftarı takımımızı deplasmanda yalnız bırakmadı.

İlk yarısı Keçiörengücü’nün etkili atakları ve topa sahip olma üstünlüğü ile geçerken, takımımız Boluspor’un rakip kaleye 43’ncü dakikada attığı ilk isabetli şut gol oldu.

Karşılaşmanın 43’ncü dakikasında Gökhan Karadeniz’in ceza sahasının sol çizgisinden içeriye çevirdiği topa kalecinin uzanamayacağı noktaya doğru kafa vuruşuyla topu kaleye gönderen Gökhan Alsan’ın şutu gol oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken, takımımız Boluspor devre arasına soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya takımımız aynı ilk 11 ile başlarken, rakip Keçiörengücüspor’da Ali Babaei’nin yerine Eze oyuna girdi.

Karşılaşmanın 50’nci dakikasında oyuncumuz Gökhan Alsan talihsiz bir sakatlık yaşayarak yerini zorunlu olarak Melih Okutan’a bıraktı.

Karşılaşmanın 55’nci dakikasında Mikail’i oyundan alan rakip takım Hocası Taner Taşkın oyuna Melih İnan’ı soktu.

Karşılaşmanın 67’nci dakikasında oyuncu değişiklikleri ile oyuna müdahalede bulunan Teknik Direktörümüz Sait Karafıtınalar; bu karşılaşmada beklenileni veremeyen Baldenin yerine Burak Asan’ı, Gökhan Karadeniz’in yerine de Furkan Demir’i oyuna soktu.

Rakip takımda karşılaşmanın 72’nci dakikasında rakip takımda Rashad Muhammed’in yerine Kamara’yı oyuna sokarak 3^ncü değişikliğini gerçekleştirmiş oldu.

DK. 72: Rakip Keçiörengücü’nün korner vuruşunda topa iyi yükselen Batuhan’ın kafa vuruşu ağlarımızla buluştu ve maçta 1-1’lik eşitliği sağladı. Gol sonrası kendisine yoğun itirazda bulunan kalecimiz Çağlar’a maçın orta hakemi sarı kart gösterdi.

Karşılaşmanın 80’nci dakikasında Bekir Karadeniz’in yerine Aykut Çeviker’i alan Taner Taşkın oyuna bir müdahalede daha bulundu.

Karşılaşmanın 85’nci dakikasında Tugay Kaçar’ın yerine Bregu ve Kayamba’nın yerine de Posmac’ı alarak hücum hattını kuvvetlendiren Teknik Direktörümüz Sait Karafırtanalar, bütün değişik haklarını kullanmış oldu.

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edilirken kalan sürede de iki takım gol bulamayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla lider olarak mücadeleye başlayan Keçiörengücü puanını 15 yükselterek maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken, takımımızda aldığı bir puanla puanını 12 yükselterek 5’nci sıraya maç fazlasıyla oturdu.

Ekibimiz ligin 9’ncu haftasında Denizlispor’u kendi evinde konuk edecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler