Listeye Suat Güner damgası

Listeye Suat Güner damgası Listeye Suat Güner damgası
A- A+
Reklam

AK Parti’de İlçe Belediye Başkan Adayları belli oldu. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın da katılacağı 9 Şubat Cuma (yarın) saat 16.00’da Hilton Otel’de gerçekleşecek Aday Tanıtım Toplantısıyla, İlçelerin Belediye Başkan Adayları Partililere ve Kamuoyuna ilan edilecek.

Muhtemel aday listesi şu şekilde

AK Parti’de mevcut Belediye Başkanları yeniden aday gösteriliyor. Buna göre; Gerede’de Mustafa Allar, Dörtdivan’da Hamza Efe, Yeniçağa’da Recayi Çağlar ve Seben’de de Fatih Kavak yeniden aday olarak belirlendi.

AK Parti Kıbrıscık’ta ise seçime geçmiş dönem Belediye Başkanlarında Kemal Aktaş ile girecek.

3 ilçede aday belirleme süreci sancılı geçti

AK Parti Genel Merkezi, Göynük, Mudurnu ve Mengen adaylarını belirlerken, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in isimler üzerinde anlaşamaması nedeniyle sıkıntılı süreç yaşadı. 

Komisyon toplantısında İl Başkanı Güner’in Mudurnu’da eski ilçe Başkanı Hüseyin Yağın, Göynük’de yine eski ilçe Başkanı Mehmet Demiröz ve Mengen’de ise Belediye Meclis Üyesi Vural Turan’ın aday yapılmasını ve seçimlerin de bu isimlerle kazanılacağını beyan etmesine, Milletvekili Coşkunyürek’in karşı çıktığı iddia edildi.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in ise komisyona; Mudurnu için eski Belediye Başkanı Metin Soygür, Mengen’e yine geçmiş dönem İlçe Başkanı Mithat Muhammed Sargın ve Göynük’e de İstanbul’da yaşayan Mehmet Demiröz isimlerini önerdiği iddia edildi.

Yaklaşık bir aydır süren Güner ve Coşkunyürek’in aday belirme sürecinde ise Genel Merkezin İl Başkanı Suat Güner’in verdiği isimleri olumlu karşıladığı iddia edildi.

Buna göre Mudurnu Belediye Başkan Adayı olarak Hüseyin Yağın, Göynük Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Demiröz ve Mengen Belediye Başkan Adayı olarak da Vural Turan’ın isminin yarın açıklanması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler