Memur Sen ve Alt Yaka Köylerinden 2 tır odun gönderildi

Memur Sen ve Alt Yaka Köylerinden 2 tır odun gönderildi Memur Sen ve Alt Yaka Köylerinden 2 tır odun gönderildi
A- A+
Reklam

Deprem bölgesinde soğuktan etkilenen depremzedelere ulaştırılmak üzere Bolulular tarafından Alt Yaka olarak tabir edilen köylerimizden toplanan 2 tır odun, depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine doğru yola çıktı.

Bolu Memur Sen İl Temsilciliğinin deprem bölgesine yakacak yardımı toplanılması için yapılan çağrıya destek veren Köy Muhtarları, Köylerinde yaşayan Boluluların desteğiyle kısa sürede iki tır odun topladılar. Toplanan odunlar hem köylüler hem de Bolu Memur Sen Üyeleri tarafından iki tıra yüklenerek, Elbistan’a yollandı.

Alt Yaka Köyleri ile birlikte yaptıkları ortak yardım organizasyonu ile ilgili açıklamada bulunan Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Koçak; “Bölgeden gelen talep üzerine yaptığımız çağrıya kulak veren, kendi evinde yakacağını toplayıp getiren fedakar köylülerimize, kısa sürede organizasyonu sağlayan Çamyayla, Taşoluk, Köprücüler, Berk, Sultanköy, Mesçiler, Ilıcakınık, Emen köyü muhtarlarına, yükleme işini yapan kıymetli teşkilat mensubu üyelerimize teşekkür ederiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler