Milletvekili Akgül ilçelere çıkartma yapıyor

Milletvekili Akgül ilçelere çıkartma yapıyor Milletvekili Akgül ilçelere çıkartma yapıyor
A- A+
Reklam

Milletvekili olarak TBMM’nde yemin ettikten sonra Bolu’da görülmemiş bir performans ortaya koyan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, yine bir ilki gerçekleştiriyor.

Hafta içi yoğun Meclis çalışma temposunun ardından bugünden başlayarak 4 ilçeye adet çıkartma yapacak olan Milletvekili Akgül, sosyal medya hesaplarından da çağrıda bulunarak, 4 ilçede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelme arzusunu ortaya koydu.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün bugün başlayacağı ilçe ziyaretlerinde ilk durağı Yeniçağa olacak. Akgül ve beraberindekiler bugün saat 14.00’de Yeniçağa’da Partilileri ve Yeniçağlılarla bir araya gelecek.

Ziyaretlerine; 3 Kasım Cuma saat 10.00’da Gerede, 4 Kasım Cumartesi saat 13.00’de Göynük ve 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Mengen ilçeleriyle devam edecek olan Akgül, ziyaretleri sırasında ilçelerde esnaf gezisi de gerçekleştirecek.

Ziyaretlerinde ilçe halkıyla bir araya gelme arzusunu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla dile getiren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Sırasıyla Yeniçağa, Gerede, Göynük ve Mengen ilçelerimize gerçekleştireceğimiz ziyaretlerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler