Mudurnulu Uzman Çavuş intihar etti

Mudurnulu Uzman Çavuş intihar etti Mudurnulu Uzman Çavuş intihar etti
A- A+
Reklam

Mudurnulu Uzman Çavuş Mehmet Erdem Demirel, görev yaptığı Bursa'da karakolda nöbet tutarken intihar etti.

Nöbet tuttuğu karakolda intihar ettiği öğrenilen 34 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Mudurnulu Uzman Çavuş Mehmet Erdem Demirel’in intihar haberi sonrası Ailesi büyük üzüntü yaşarken, Mudurnu’da yasa boğuldu. 

Merhum Mudurnulu Uzman Çavuş Mehmet Erdem Demirel’in Ailesinin Mudurnu’nun Karacakaya Mahallesinde yaşadığı ve “Oğullarının kaza” yaptığı söylenilerek, Bursa’ya davet edildiği öğrenildi. Ailenin de acı haberi Bursa’da öğrendiği bildirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • İsimsiz (2 ay önce)
    Keşke böyle şeyler yaşanmasa psikiyatriye gidip tedavi olunsa Psikiyatriler insanlarca grip gibi poliknik sayılsa ne yazık ki bizim ülkemiz psikiyatriye gidenlere başka gözle bakıyor vede psikiyatriye gidip meslekten alıkonuluyor. Allah Rahmet Eylesin Ailesine Sabırlar Diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler