"Navigasyon kullanmadan Bolu'da hiçbir yere gidemeyen Adam"

A- A+
Reklam

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün bir gazeteye yaptığı açıklamalarda kendisine yönelik eleştirilerine sert tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından cevap verdi.

Küpçü’yü Bolu’da kaç kişinin tanıdığını soran Özcan, bir de ciddi bir iddiada bulundu. Küpçü’nün Bolu’da navigasyon kullanmadan hiçbir yere gidemeyeceği iddiasında bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımında; “Biliyorum çoğunuz tanımıyorsunuz, çoğunuz hiç görmedi bile ama bu arkadaş 12 yıldır Bolu Milletvekili. Allahını seven söylesin kaç kişi tanıyor bunu? Bırak Bolu Belediyesini, senin Bolu’ya ne katkın oldu? Navigasyon kullanmadan Bolu da hiçbir yere gidemeyen adam bize ahkam keser olmuş!!” ifadelerini kulandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

4 yorum yapılmış

  • arzu sayar (1 yıl önce)
    boluya hic faydasi yok.bu kupcunun israrla gerede seciyor.orali diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayx (1 yıl önce)
    Ben geredede yaşayan bir Geredeli olarak Fehmi beyi en az 5 yıldır geredede görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • yuksel14 (1 yıl önce)
    normal çünkü geredeli akp nin kalesi...çok yatırım olması lazım..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemali Hınçal (1 yıl önce)
    Fehmi bey de yıllarca arkadaşlık yaptık bolu'-yu da adım adım biliriz navigasyona da ihtiyacımız yoktur bu konuda haksızsınız
    %0
    %100
    Yanıtla
Manşet haberler