Neden Partiden kovulacağını bilmiyormuş

Neden Partiden kovulacağını bilmiyormuş Neden Partiden kovulacağını bilmiyormuş
A- A+
Reklam

Kesin ihraç istemiyle CHP tarafından Yüksek Disiplin Kuruluna (YDK) sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir yandan 3 Temmuz’da kararı protesto için başlayacağı yürüyüşün antrenmanlarına devam ederken bir yandan da sosyal medyada sesini duyurmaya çalışıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında geçtiğimiz hafta toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararı sosyal medya hesabından paylaşan Tanju Özcan, YDK’na neden sevk edildiğinin kararda belli olmadığını söyledi.

Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özcan; “DÜNYA’DA HANGİ SUÇLAMA İLE YARGILANDIĞI BELLİ OLMAYAN TEK SANIK BENİM… 

Hakkımda ki ‘Kesin ihraç’ istemli MYK iddianamesi ekte sunulmuştur. Sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk, ADALET için 500 km. yürüdünüz. Ama geldiğimiz noktada beni niye, hangi gerekçe ile hangi tarihli sosyal medya paylaşımım veya konuşmam nedeniyle YDK’ya sevk ettiğiniz bile belli değil. Paylaşım ve konuşmalarıma baktım; ‘Şehit taziyeleri, Tıp Bayramı gibi özel günler’, RTE ve avanelerine dönük eleştiriler var. Bolu Belediye çalışmaları da var. Bir de seçim sonrası CHP’de değişim taleplerim var. Biraz Adaletiniz varsa ‘Suçun şu’ deyiverin. FETÖ’cü savcılar bile iftira da olsa somut suçlamalar yapıyorlardı” ifadeleriyle alınan karara itiraz etti.

Karar oy birliği ile alınmış..!

Öte yandan CHP MYK’nun almış olduğu kararda ise en dikkat çeken bölüm ise “Merkez Yönetim Kurulunun 22 Haziran 2023 tarihli toplantısında oy birliği ile karar verilmiştir” ifadesi oldu.

15 isimden oluşan CHP MYK’nda bulunan isimlerin tamamının Tanju Özcan’ın Tedbirli olarak CHP’den Kesin İhraç Talebiyle atılmasını istediği ve kararın oy birliği ile alındığı ortaya çıktı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler