Orman Köylüsünün sorunlarını TBMM’ye taşıdı

Orman Köylüsünün sorunlarını TBMM’ye taşıdı Orman Köylüsünün sorunlarını TBMM’ye taşıdı
A- A+
Reklam

TBMM’nin tatil sonrası mesaiye başlamasıyla birlikte MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de yoğun bir tempo içerisine girdi.

Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Bolu’nun sağlık noktasındaki acil öncelikli talepleri ve devam eden yatırımlar hakkında önemli bir görüşme gerçekleştiren Akgül, bu gün de Bolu Orman Köylüsünün sorunlarını TBMM’ne taşıdı.

TBMM’nin bugünkü oturumunda gündem dışı söz alarak Bolu Orman Köylüsünün sorunlarını ve beklentilerini Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerine aktaran MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaptığı konuşmada; “Bolu İlimizde zor şartlar altında, kısıtlı imkanlarıyla geçimini temin etmek üzere mücadele eden Orman Köylüsü Hemşerilerimizin kesim ücretleri, sağlık prim ödemeleri ve kabuklu ürün teslim kabulü için gerekli düzenlemelerin Tarım ve Orman Bakanlığımızca yapılacağına inanıyor, vatandaşlarımızın daha hızlı ve sağlıklı üretim yapabilmesi açısından, bölgemizin de olumsuz hava koşulları göz önüne alınarak, sorunlara daha ayrıntılı yaklaşılmasını, çiftçi ve orman köylülerimizin ülke ekonomisine katkılarının da göz önüne alınarak unutulmamasını temenni ediyoruz. Bolu’da yetişmiş bir köy çocuğu olarak, “Köylü Milletin Efendisidir” düsturuyla çiftçilerimizin her daim yanlarında olduğumuzu beyan ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler