Orman Parkıyla ilgili şok iddia..!

Orman Parkıyla ilgili şok iddia..! Orman Parkıyla ilgili şok iddia..!
A- A+

AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Hasip Eskioğlu, Atatürk Orman Parkında bulunan işyerleri ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; Atatürk Orman Parkında bulunan kafeler ve diğer iş yerlerinin yoğun bir şekilde çalıştığını ve buraya düzen getirdikleri açıklamasının aksine görüş ortaya koyan Eskioğlu; ““Dükkanlar edebe uygun çalıştırılmıyor!” dedi.

Bir yakınına bakmak için Atatürk Orman Parkındaki işyerlerine girdiğini söyleyen AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Hasip Eskioğlu,”15 gün önce buraya bir tanıdığıma bakmak için gittim. Dükkanların içinde bölmeler var. Dükkanlar edebe uygun çalıştırılmıyor. Sonra da özellikle tekrar bakmak için gittim. Disiplin getirilmesi, kontrol edilmesi gerekiyor. Disiplin getirilerek, kontrol altına alınırsa daha düzgün olur” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler