Özcan, AK Partililere sert sözlerle yüklendi

Özcan, AK Partililere sert sözlerle yüklendi Özcan, AK Partililere sert sözlerle yüklendi
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın deprem bölgesindeki izlenimlerini paylaştığı basın toplantısında, AK Partili siyasileri sert bir dille eleştirdi.

Özcan’ın eleştirilerinin hedefinde AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner vardı.

“Arzu Aydın, kötü niyetli”

İlk olarak geçtiğimiz hafta toplanan Bolu Belediyesi Meclisinde deprem yardımlarıyla ilgili yapılan oylamada AK Parti Grubunun evet oyu kullandığı yönündeki itirazlarını yargıya taşıyacakları söylemleri üzerinden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a yüklenen Özcan; “AK Partili Meclis Üyeleri aslında evet demişler de biz onu hayır gibi yazdığımız için Salı günü aldığımız kararlar hakkında dava açacaklarmış. Kardeşim ortada bir hüküm var. Bir sonraki toplantıda dersin ki, Divan bizim oyları yanlış görmüş veya biz yanlış oy kullanmışız, Biz, bizim oylarımızın evet olarak kayda geçirilmesini istiyoruz diye söylersin. Bunu da bütün Belediye Meclisi kabul eder. İdare Mahkemesi dedi ki; oylamada şekil hatası yapılmış, iptal ediyorum derse, bizim depremzedeler için almış olduğumuz kararı iptal ettirmiş oluyorsun. Arzu Aydın hanımefendi hukukçu olmasa, bunu bilmiyor derim. Bunu Suat Güner söyleyince cahilliğine veriyorum. Bunu Uğur Akbay söyleyince cahilliğine veriyorum. Ama Sen, hukuk fakültesi mezunu avukatsın. Bunu bilmeme şansın yok. 5 yıl da Belediye Meclis Üyeliği yapmışsın. Ya 5 yıllık Belediye Meclis Üyeliğinde, Milletvekilliğinde olduğu gibi yol sıra gidip çay sıra gelmişsin ya da gerçekten çok kötü niyetlisin. Mahkeme bunu iptal ederse elinize ne geçecek?” dedi.

“Suat Güner’i doktora havale ediyorum”

Bolu Belediyesi iştiraki tarafından Orman Genel Müdürlüğü tarafından kiraya verilecek olan mesire alanının kiralanması ile ilgili kendisini eleştiren AK Parti Suat Güner’e de cevap veren Bolu Beleddiye Başkanı Tanju Özcan; “Suat Güner’i muhatap almak istemiyorum. Suat Güner’i Ben, artık halka değil de doktorlara havale etmek istiyorum. Girdiğimiz ihale, kimin ihalesi? Orman bir mesire alanını kiralamak istiyordu. Biz de Bolu Belediyesi olarak bunun ihalesine şirketlerimizle girdik. Kira Orman Genel Müdürlüğüne gidiyor. Orman genel Müdürlüğünün ihaleye gireceğimizden haberi var mıydı, vardı. İlgili Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’nin var mıydı, vardı. Bu garibime kimse söylememiş mi? Söylememiş. Bunlar zaten böyle enteresan insanlar” diye konuştu.

“Bunlar inandırıcılığını yitirmiş”

Son olarak AK Partili yöneticilerin kendi sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarındaki beğeni ve paylaşım sayılarına dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Toplantıdan önce yalan 535 milyar lira borçlandığımıza dair twitter atmış. Bunu atalı şuan 6 gün oldu. İlk attığında 4, şuanda ise o twitterı paylaşan 6 kişi olmuş. Koskoca AK Parti Grup Başkan Vekilinin attığı twit, 4 paylaşım olmuş. Paylaşımı yapanlar ise; Milletvekili Arzu Hanım, İl Başkanı Suat Güner, Belediye Meclis Üyeleri Şaziye Turan ve Burak Balaban. O gün 11 tane de beğeni vardı.  Şimdi 19’a çıkmış. Beğenenlerde aynı isimler ve Yönetim Kurulu Üyeleri. Bunlar inandırıcılığını yitirmiş. Arzu Hanıma tavsiyem; Benimle ilgili attığı twitterlarda yorumlara bir baksın. Ama kendi sayfasındaki yorumlara baksın. Suat Güner’e de aynı çağrıda bulunuyorum. Sosyal medya hesaplarından Benimle ilgili, Belediye ile ilgili yaptığım paylaşımların altındaki yorumlara bir bak. Utan be kardeşim” ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler