Özcan, Akgül'e HÜDAPAR üzerinden cevap verdi

Özcan, Akgül'e HÜDAPAR üzerinden cevap verdi Özcan, Akgül'e HÜDAPAR üzerinden cevap verdi
A- A+

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün; Bolu Belediyesi tarafından Bolu’daki konut ve ticarethanelerden “Doğalgaz ve Baca Kontrol Ücreti” adı altında “Baca Vergisi” alınmaya başlanması sebebiyle kendisini “Deli Dumrul”a benzeterek eleştirmesine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HÜDAPAR üzerinden cevap verdi.

Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat'ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yan yana geldiği fotoğraf karesini sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Özcan;  Akgül'e “Hani siz milliyetçiydiniz” diye göndermede bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın paylaşımı şu şekilde;  

"İsmail Akgül, Hayırdır birader!!!

Sayın Bahçeli’nin yanında olan kişi, bu ülkeye federasyon gelsin diyen, özerklik isteyen, bölücü HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu değil mi? Hani siz Milliyetçiydiniz.

1,5 yıldır Bolu Milletvekilisin daha şimdiye kadar “DEM” veya “HÜDA-PAR’ı” eleştiren bir konuşmanı Bolulular duymadı. Benim nazarımda artık sen “Bizim İsmail” değil, sadece “İsmail Akgül’sün” Bu kafayla gidersen bir daha Milletvekilliğini rüyanda görürsün. Tanju Abin söylemedi deme!!!"

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler