Özcan'dan Suriyelilere son ikaz..!

Özcan'dan Suriyelilere son ikaz..! Özcan'dan Suriyelilere son ikaz..!
A- A+
Reklam

Gaziantep’te yaşayan iki Suriyeli avukatın sosyal medya hesapları üzerinden Göç İdaresi çalışanlarını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almasına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan aynı sertlikte cevap gecikmedi.

Gaziantep’te BARO’ya kayıtlı olarak avukatlık yapan Suriyeli Mustafa Bayırlı ve Salah Alddin’in paylaşımları Türkçe’ye çevrildi.  

Paylaşımlarında İçişleri Bakanlığı’ndan Göç İdaresine kadar birçok kuruma kadar küstah hakaretler mevcut bulunuyor.

Haberiniz.com'da yer alan habere göre, Suriyeli avukatlardan Avukat Mustafa Bayırlı Nisan 2022 tarihinde yaptığı paylaşımlarda:

”Bir arada yaşamak için entegrasyon kursları düzenlemeden önce, hükümetten Göç İdaresi’ndeki memurlara insanlık kursları düzenlenmesini talep ediyorum. Örneğin bazı göç idaresi memurları kuduz köpekler gibiler. Ne yazık ki, Gaziantep İl Göç İdaresi, ülke içinde ikamet eden Suriyelilere karşı çok ama çok sert bir politika izliyor….”

“Maalesef Türkiye’de seçimler yaklaştıkça her yönden Suriye halkına baskı artıyor. Size söz veriyorum iktidara geldiğimizde Kemal Kılıçdaroğlu’nu Suriye’ye göndereceğiz. Herkes tarafından iğrenç bir siyasi koz olarak kullanılıyoruz…”

 “Hatay Belediye başkanının ülkedeki Suriyeli varlığının artmasından duyduğu tüm korkuyu gördüğümde, bazı Türk politikacıların kültürsüz ve öngörüsüz olduğundan emin oldum.”

Bugüne kadar özellikle Suriyelilere yönelik olarak Bolu Belediyesinde hayata geçirdiği uygulamaları ve söylemleri ile hep gündemde olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan iki avukata da cevap gecikmedi.

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yaparak “son ikaz” uyarısında bulunan Özcan yaptığı paylaşımda; “Şerefsiz ve vatanını satanlara vatandaşlık verirsen devletin memuruna da hakaret eder, CHP Genel Başkanını da tehdit eder. Sizi davulla zurnayla değil, hakkettiğiniz gibi göndermeliyiz. Bir de iktidara gelince demez mi namusuz. Zaten iktidardasınız. Dönün evinize. Son ikaz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler