Pamuk eller cebe iş insanları

Pamuk eller cebe iş insanları Pamuk eller cebe iş insanları
A- A+

Boluspor’un 16 Mayıs Perşembe günü oynayacağı zorlu play off müsabakası öncesi şehirdeki sessizliğe anlam verilemiyor.

Boluspor’un maddi ve manevi tüm yükünü Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu’na yükleyen Bolulular, zorlu play off müsabakası öncesinde sezon içinde olduğu gibi yine durumu uzaktan seyretmekle yetiniyor. 

Rakiplerimiz Bodrum, Çorum, Kocaeli ve Sakarya kentlerinde adeta Süper Lige çıkmak için seferberlik ilan edilirken, şehrin iş insanları ise takıma maddi destek olmak için yarışa girdiler.

Çorum yerel basınında yer alan habere göre bu yarışın fitilini ateşleyen 2 iş insanı Çorum Ahlatçıspor’un Süper Lige çıkması halinde 500 bin lira prim sözü verdiler.

Bolu’da ise şuana kadar başta ekonomik durumları çok çok iyi olan Bolu Milletvekilleri Türker Ateş ve Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olmak üzere şehrin iş insanlarından, kamuoyuyla paylaşılan bir prim vaadi ise henüz olmadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler