Paşaköy Muhtarından örnek davranış

Paşaköy Muhtarından örnek davranış Paşaköy Muhtarından örnek davranış
A- A+
Reklam

Paşaköy Muhtarı İsmail Çimen, Azalarıyla birlikte örnek bir karar alarak, seçim kampanyasına harcayacakları bedeli, Paşaköy Okul Aile Birliğine bağış olarak yatırdılar.

Paşaköy’de yeniden Muhtarlık için seçimlere girecek olan Paşaköy Muhtarı İsmail Çimen, gireceği muhtarlık yarışında seçim için promosyon ürünler bastırmak yerine, Mahallesinde bulunan okula ve çocuklara bu parayı harcamayı uygun gördü.

Aza arkadaşlarıyla birlikte 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala yapacakları seçim çalışması planlamasında örnek bir davranışa imza atan Paşaköy Muhtarı İsmail Çimen, promosyon için harcayacakları 10 bin lirayı Paşaköy Okul Aile Birliğine bağış olarak yatırdılar.

Diğer Muhtar adaylarına da örnek olacak bu hareket için açıklamada bulunan Paşaköy Muhtarı İsmail Çimen; “Muhtarlık seçimlerimizde Azalarımızla aldığımız karar neticesinde; büyük afiş, kalem, çakmak gibi reklam materyalleri yaptırmayıp, yapılacak masrafların bedeli olan 10 bin lirayı Paşaköy Okul Aile Birliğimize bağışını gerçekleştirmiş bulunmaktayız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler