Pazarlara Bayram düzenlemesi yapıldı

Pazarlara Bayram düzenlemesi yapıldı Pazarlara Bayram düzenlemesi yapıldı
A- A+
Reklam

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Albay Tatü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, pazaryerlerinde yapılan düzenlemeyle ilgili açıklamada bulundu.

Bolu Pazarı olarak bilinen ana pazarın Çarşamba gününden başlayarak arife günü olan Salı akşamına kadar açık kalacağını söyleyen Tatü, ana pazarda kurulan tuhafiye pazarının da Pazar gününden başlayarak yine arife günü olan Salı akşamına kadar Bolu Halkına hizmet vereceğini belirtti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Albay Tatü; “Önümüzdeki hafta Kurban Bayramı haftasına gireceğiz. Bayram haftası sebebi ile Bolu büyük ana pazarımız Çarşamba gününden itibaren, Salı günü arife akşamına kadar açık olacaktır. Bolu ana pazar yerindeki tuhafiye pazarımız da Pazar gününden itibaren Salı günü arife akşamına kadar açık olacaktır. Hafta içi gününde kurulan semt pazarlarımız da kendi gün ve saatinde açık olacaktır. Açıkladığımız günlerde rahat güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Tüm müşterilerimizi pazarlara davet ediyoruz. Pazarlarımız günlük taze kaliteli ve uygun fiyatlara satılan yerlerdir. Türk milletinin örf ve adetlerinde genel kültüründe doğal olan pazarlar vardır. Bu bayram haftası sebebi ile sebze, meyve, tuhafiye ve şarküteri ürünlerimizi elimizden geldiğince, fazlasıyla indirime koyacağız. Yine ne gelirse sizden bize, bizden size fayda gelir. Bizim ve sizin cenazelerimize ve düğünlerimize üç harfli marketler değil siz ve gönlü güzel Pazarcı kardeşlerimiz gelir. Ama yine bu esnada istem dışı durumlar olursa Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı şahsım ve yönetimim olarak her gün sahada olacağız. Şikayetlerinizi bizlere iletebilirsiniz. Pazarlarımızın açık olmasına müsaade eden esnaf dostu olan çok değerli Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a teşekkür ederiz. Hepinize bereketli alışverişler dileriz. Ailenizin kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler