Peş peşe 4 isim istifa etti

Peş peşe 4 isim istifa etti Peş peşe 4 isim istifa etti
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu İl Yönetim Kurulu peş peşe yaşanan istifalarla sarsıldı. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner istifalarla ilgili bugüne kadar resmi bir açıklama yapmazken, istifa eden isimlerin yerlerine hangi isimlerin geldiği de açıklanmadı.

24 Şubat 2021 tarihinde yapılan kongreye tek liste ile giderek AK Parti İl Başkanı olarak göreve başlayan Suat Güner’in listesinden Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen 4 ismin İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

Peş peşe gelen istifalar AK Parti İl Yönetim Kurulunda şok etkisi yaratırken, İl Başkanı Suat Güner’in istifa eden; Sevgi Özcan, Elif Çetin, Sabri Gökdemir ve Halit Erkan Adıyaman’ı istifa kararlarından geri döndürmek için görüşmeler yaptığı ama bu isimleri istifa kararlarından geri döndüremediği öğrenildi.

Yaşanan istifalarla ilgili AK Parti Bolu İl Başkanlığından resmi bir açıklama yapılmazken, istifalar sonrası İl Yönetim Kurulu Üyeliğine gelen yeni isimler hakkında da kamuoyuna bir açıklama yapılmadı. Öte yandan 3-4 ismin daha İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa edebileceği siyasi kulislerde iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler