Sadece Alperen kurtulabildi

Sadece Alperen kurtulabildi Sadece Alperen kurtulabildi
A- A+

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde enkaz altında kalan Yeniçağa Hamzabey Köyü’nden olan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Kırıkhan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sinan Yılmaz ve Ailesinden acı haber gelirken, enkazdan sadece oğulları Alperen Yılmaz sağ olarak çıkarıldı.

Yeniçağa ilçesine bağlı Hamzabey Köyünden olan ve Kırıkhan’da Araştırma Görevlisi olarak çalışan Sinan Yılmaz, eşi Ebru Yılmaz ve kızları Sena Yılmaz ise enkaz altında hayatlarını kaybettiler.

Alperen saatler sonra kurtarıldı

Ailesi ile birlikte enkaz altında kalan 20 yaşındaki Alperen, Zonguldak’tan bölgeye sevk edilen maden işçilerinin arama kurtarma çalışmaları sonrasında kurtarıldı. Kırıkhan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşadıkları binanın çökmesi sonucu Alperen ve ailesi enkaz altında kaldı. TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde çalışan işçilerden 7 kişilik ekip ve UMKE ekibinin saatler süren çalışmalarının ardından kurtarılan Alperen, yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Depremde hayatını kaybeden Sinan Yılmaz, eşi Ebru Yılmaz ve kızları Sena Yılmaz 10 Şubat Cuma günü Yeniçağa Hamzabey Köyünde Cuma Namazı sonrası kılınacak Cenaze Namazının ardından Köy Mezarlığına defnedilecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler