Şah damarından arı sokması sonucu öldü

Şah damarından arı sokması sonucu öldü Şah damarından arı sokması sonucu öldü
A- A+
Reklam

Doğancı Köyü’nde yaşayan ve bahçesinde arı besleyen Mustafa Karakaya isimli vatandaş, şah damarından arı sokması sonucu hayatını kaybetti. Marangozluk yapan ve Bolu’da çok sevilen 45 yaşında hayata gözlerini yuman Karakaya’nın ölüm haberi sevenlerini üzdü.

Doğancı Köyü’nde yaşayan marangoz Mustafa Karaya, dün öğlen saatlerinde evinin bahçesinde bulunan arı kovanlarının bakımını yaparken, bal arılarının şah damarına yakın bölgeden 3-4 defa soktu. Eşi Hayriye Karakaya’nın ambulansı hemen arayarak, yardım istedi. Arıların şah damarından sokması nedeniyle sağlık görevlileri gelmeden boğazı şişen Mustafa Karakaya, olay yerinde can verdi.

Mustafa Karakaya bugün Doğancı Köyü’nde kılınan Öğle Namazından sonra sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • F. Aydın (7 ay önce)
    Allah rahmet eylesin çok iyi bir insandı çok sevdiğimiz abimizdi rabbim ailesine sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler