Salonun boşluğu moralleri bozdu

Salonun boşluğu moralleri bozdu Salonun boşluğu moralleri bozdu
A- A+
Reklam

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz hafta Karaçayır Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiği tanıtım toplantısı sonrası aynı salonda AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol’un da tanıtım toplantısı şu saatlerde başladı.

Programın başlayacağı ilan edilen saat 14.15’de 3 bin kişilik salonun neredeyse tamamına yakına boş kalınca, saat 14.30’da görevlilerce anons yapılarak ilçelerden gelecek misafirlerin yolda olduğu ve programa da bu yüzden gecikmeli başlanacağı duyurusu yapıldı.

Merkez İlçeden vatandaşların ilgi göstermediği gözlenen programa, ilçelerden onlarca minibüsle taşınan AK Partililerin gelmesi ile salon dolmaya başlarken, program da geç başlamak zorunda kaldı. Taşımalı olarak ilçelerden gelenlerle salonun doldurulmasıyla program başladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

5 yorum yapılmış

  • Yorum Farkı (1 ay önce)
    Program başlamadan çekilen fotoğraflar ile salon boş kaldı diye yapılan bir haber, olsa olsa besleme medyanın yapabileceği ısmarlama bir haber olabilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Daha program başlamadan çekilen bu fotoğraflar ile salonu boş kalmış gibi göstermek ile amacınız nedir bolu postası??? Kimin değirmenine su taşıyorsunuz açıkça yazın da bilelim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Ak parti boşa kürek çekiyor. MHP nin kuyusunu kazıp tanjunun önünü açıyorlar.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Fatih (1 ay önce)
    yalan haber.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlker çicek (1 ay önce)
    Karşılığı olmayan adamı aday yaparsalar olacağı bu hatalı aday hayta akp aday çıkarmamalı gerekıyordu MHP yo desteklemerı lazımdı akp aday çıkararak tanjunun ekmegıne yağ surduler
    %0
    %100
    Yanıtla
Manşet haberler