Seçim vaadinde çıta yükseldi

Seçim vaadinde çıta yükseldi Seçim vaadinde çıta yükseldi
A- A+
Reklam

Bolu’nun en kalabalık mahallerinden biri olan Karaçayır Mahallesi’nde Muhtar Adayı olayı İsmail Mertol, seçildiği takdirde mahallelinin kombisine bedava bakım yapacak.

Siyasiler 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendi adaylarının Belediye Başkanı olması için yoğun bir çalışma temposu içinde çalışmalarına devam ederken, muhtarların da seçileceği yerel seçimde, rekor bir muhtar adayı yarışı yaşanıyor.

Sosyal haklarında yapılan iyileştirmeler sonucunda muhtarlığın bir anda cazip hale gelmesi sonrası Bolu’da her mahallede en az 10-15 muhtar adayı çıkarken, köylerde de durum farklı değil.

Bir çok muhtar adayı hazırlattıkları promosyonlarla seçmenlerinin kapılarını çalarken, muhtar adayları promosyonda da sınır tanımıyorlar.

Bolu’da yıllardır sektöründe “Kombi Doktoru” lakabıyla tanınan İsmail Mertol da Karaçayır Mahallesi’nden muhtar adayı olunca, seçim promosyonu olarak da mesleği ile alakalı bir tercih yaptı.

Hazırladığı broşürde mahalle sakinlerine kombi bakımlarını bedava yapacağını taahhüt eden Karaçayır Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Mertol, “seçildiği takdirde her evin bir defaya mahsus olmak üzere kombi bakımını bedava yapacağını” ilan etti.

Öte yandan kombi bakımları bu yıl 600 liradan yapılırken, yaklaşık 4 bin 500 seçmeni olan Karaçayır Mahallesinde bin 500 civarında konut bulunuyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler