Sefa yine ulusal basının gündeminde

Sefa yine ulusal basının gündeminde Sefa yine ulusal basının gündeminde
A- A+
Reklam

Fransız model ve reality show yıldızı Marine El Himer, sosyal medya hesabından Kabe'de Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olduğunu açıkladı. Kabe'nin önünde çektiği fotoğrafları paylaşan model, "Bu anlar hayatımın en mutlu gününü gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye basınında da Marine el Himer’in Müslüman olması sonrasında Kabe’deki paylaşımların da bir Türk hayranı ile yaptığı konuşma geniş yer buldu. Ulusal basın bu durumu Marine el Himer’in Türk hayranıyla Kabe’de buluşması olarak akşam haberlerinde geniş bir şekilde verdi.

Ulusal basının “Türk hayranı” diye verdiği isim ise daha önce de ulusal basında; “Yeni Tosuncuk” haberleriyle yer alan Bolu’nun yakından tanıdığı Sefa Çarpışan’dan başkası değildi.

Kutsal topraklarda Umre vazifesini yerine getiren Sefa Çarpışan, Marine el Himer’e sosyal medya hesabını açarak kendisini takip ettiğini anlatmaya çalışırken Türkçe olarak da; “Maşallah. Aramıza hoşgeldiniz. Türkiye. Biz Müslüman kardeşiz” dedi.

Marine el Himer’in kendi sosyal medya hesabından paylaştığı Sefa Çarpışan ile Kabe’de gerçekleştiği bu anlar, ulusal basında akşam haberlerinde geniş yer buldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler