Selim Süren’e önemli görev

Selim Süren’e önemli görev Selim Süren’e önemli görev
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü olarak, Bolu Belediyesi’nin tecrübeli ismi Selim Süren atandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ikinci döneminde birim müdürlüklerinde yapmayı düşündüğü değişikliklere devam ediyor. Özcan Güngören tarafından yürütülen Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevine de bu kapsamda Özcan tarafından yeni atama yapıldı.

Bolu Belediyesinde uzun yıllar Nikah Memurluğu başta olmak üzere bir çok kritik noktalarda görev yapan Belediyenin tecrübeli ismi ve Bolu Halkının yakından tanıyarak sevdiği bir isim olan Selim Süren atandı.

Bolu Belediyesi’nin en önemli birim müdürlüklerinin başında gelen Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne Selim Süren gibi Bolu Halkının yakından bildiği ve sevdiği bir ismin atanması, bolu kamuoyunda ve Muhtarlar arasında da memnuniyetle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler