Silahlar konuştu, çok sayıda yaralı var

Silahlar konuştu, çok sayıda yaralı var Silahlar konuştu, çok sayıda yaralı var
A- A+
Olay, Sümer mahallesinde bulunan Turizm Otelcilik Okulu inşaatında meydana geldi. Öğrenilen ilk bilgilere göre, okul inşaatında iddiaya göre işçiler ile müteahhit arasında alacak verecek tartışması yaşandı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine kimliği belirsiz şahıs tarafından Ömer Faruk A. (23) isimli işçi ayağından vurularak yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde bulunan yaralı işçiye ilk müdahalesini yaptıktan sonra Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırdı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, kavgada bulunan şahısları ise ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler