Siyasetin Kazım Abisi veda etti

Siyasetin Kazım Abisi veda etti Siyasetin Kazım Abisi veda etti
A- A+
Reklam

CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun sağlık problemleri nedeniyle görevinden affını istemesi sonrası yerine atanan Ersan Türkoğlu arasında görev devir teslimi yapıldı. 10 yıl İl Başkanı olarak Bolu CHP Teşkilatlarına emek veren Karsu, gerek görevi süresince girdiği seçimlerde Partisinin elde ettiği yüksek oy oranları gerekse de siyasete getirdiği seviye ve nezaket ile Bolu siyasetine unutulmaz bir iz bıraktı.

CHP Genel Merkez tarafından CHP İl Başkanı olarak atanan Ersan Türkoğlu’na 10 yıldır oturduğu İl Başkanlığı koltuğunu kendi isteğiyle bırakan Kazım Karsu’yu bu anlamlı gününde; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve CHP Teşkilat Mensupları yalnız bırakmadılar.

Aynı törende İl Başkanı olması nedeniyle boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevini de Ersan Türkoğlu yerine atanan İsmail Hakkı Candemir’e teslim etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler