Şoförünü Genel Müdür olarak atadı

Şoförünü Genel Müdür olarak atadı Şoförünü Genel Müdür olarak atadı
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi'ne ait sosyal tesislerin bağlı olacağı Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.’nin genel müdürlüğüne, Başkan Tanju Özcan, şoförünü atadı.

Ağustos ayı Bolu Belediyesi Meclis toplantısında Cumhur İttifakı Meclis Üyelerinin ret ve çekimser oylarına karşılık Millet İttifakı Meclis Üyeleri CHP ve İYİ Parti Gruplarının evet oyuyla kurulması kararı alınan Bol Tur Turizm Organizasyon şirketi 1 Eylül 2022 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Yüzde yüz Bolu Belediyesi şirketi olan Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. genel müdürlüğüne yıllardır başkan Tanju Özcan'la birlikte çalışan Özgür Nihat Yıldız getirildi.

Bolu Belediyesine ait sosyal tesislerin tümünün bağlı olacağı şirketin genel müdürlüğüne milletvekilliğinden bu yana başkan Tanju Özcan'ın şoförlünü yapan ve güvendiği isimlerin başında gelen Özgür Nihat Yıldız atandı.

Bolu’ya ilkleri kazandırdığı iddiasında olan Başkan Özcan, projeleriyle Bolu’ya ilkleri kazandırıp kazandırmadığı tartışılır ama Belediye’de yaptığı atama ve terfilerle Bolu’da ilkleri gerçekleştirdiği ise tartışılmaz bir gerçek. 

Bu garip atama sonrası Bolu'da siyasi görüşü ne olursa olsun kişiliği ve çalışkanlığı ile herkesin sevgisini kazanan Özgür Nihat Yıldız ismi tartışılmaya başlandı.  

Mevcut sosyal tesislerin yanında Cumhuriyet Parkında bulunan kafenin de Şirketin bünyesine katılacağı ifade edilirken, Bolu kamuoyu tarafından Bolu Belediyesi’nin bundan sonra yapacağı organizasyonların bu şirket üzerinden yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler